Naam:Claire Claessens
Leeftijd: 19 jaar
Hobby’s: Uiteten/shoppen/uitgaan en heel stiekem vind ik het ook leuk om met mijn vrienden naar het Megapark in Mallorca te gaan.
Favoriete vakantieland: Mallorca
Droom: Mijn droom is om net zo professioneel als mijn collega’s te worden. Ooit in de verre toekomst hoop ik een eigen zaak te openen.
Ik ben kapster geworden omdat: Ik het leuk vind om mensen blij te maken. Als kapster kun je mensen laten inzien wat ze met hun haren kunnen en daardoor hun zelfvertrouwen vergroten.
Ik heb gekozen voor Benthe Hair & Make-up omdat: Ik toe was aan een nieuwe uitdaging en deze uitdaging graag in een salon wilde aangaan waar ik veel kan leren. In het begin durfde ik niet te solliciteren omdat ik wist hoe hoog het niveau in deze salon is. Uiteindelijk heb ik toch de stap gezet en ben ik super blij! Het team is heel hecht en sinds ik bij Benthe werk heb ik veel dingen ontdekt. Zo ben ik erachter gekomen dat er veel meer uit haar gehaald kan worden dan ik dan te voren wist.
Favoriet product van Redken: Alle producten van de extreme lijn vind ik fijn om mee te werken.